Doorgaan naar inhoud

14 dagen bedenktijd Gratis verzending voor tijdschriften binnen Nederland Levering binnen 3 - 5 werkdagen

14 dagen bedenktijd Gratis verzending voor tijdschriften binnen Nederland Levering binnen 3 - 5 werkdagen

Over ons

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven? Dan ben je bij Tijdschriftnu aan het juiste adres!

Tijdschriftnu is de officiële webshop van New Skool Media – de uitgeverij van merken als delicious., EW, Knipmode, Formule 1, Truckstar en Columbus Travel.

Met 21 verschillende merken is New Skool Media dé multimediale uitgeverij die mensen met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s door middel van de beste artikelen en mooiste belevenissen met elkaar verbindt. We inspireren onze klanten en verrijken hun passies door ze te laten zien wat er op dat gebied gebeurt en te gebeuren staat. Hierin zijn we toegankelijk en onafhankelijk, en hebben we een hechte band met onze doelgroep.

In onze webwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan tijdschriften, abonnementen, boeken en speciale edities. In 2018 hebben we ruim 227.000 nieuwe abonnees mogen verwelkomen.

Waar je ons kunt vinden
New Skool Media B.V.
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam – Duivendrecht

Heb je vragen over je abonnement of een ander product? Neem dan contact op met onze klantenservice via 020-8945662 of via klantenservice@newskoolmedia.nl.

Hoe wij zijn ontstaan
New Skool Media is in 2014 opgericht met de aankoop van 19 special interest tijdschriftmerken. In 2016 werd de uitgeverij uitgebreid met de acquisitie van nog eens zes andere multimediale merken. Het portfolio bestaat uit nationaal bekende, special interest merken, waaronder Fiets, EW, Beleggers Belangen, Columbus, KnipMode, Vorsten, KIJK en delicious. Daarmee behoort New Skool Media tot één van de grootste Nederlandse uitgeverijen op het gebied van tijdschriften.